We mogen weer zingen!

Rossum, 28 juni 2021

Lieve mensen,

Vandaag precies 4 maanden geleden stuurde ik de laatste nieuwsbrief met ‘licht aan het eind van de tunnel’ en jawel, eindelijk is het zover… we mogen weer zingen!!

Buiten in eerste instantie en nu ook binnen, zij het nog op afstand, maar toch… alleen al het ‘elkaar zien en horen’ zorgt dat afstand niet voelbaar is. En ik kan het weten; ik heb inmiddels met enkele koren buiten en binnen gezongen; al die blije gezichten, elkaar zo lang niet gezien, zelfs felicitaties omdat we elkaar weer zagen; ontroering, kortom allerlei emoties, zichtbaar en voelbaar. Wow, wat fijn, wat een ontlading!!

En de tuin doet mee; die lijkt helemaal ontploft. We hebben nog nooit zoveel rozen gehad en dan moeten de stokrozen nog komen. Alles is groen, de grasmaaier maakt overuren, we genieten van het prachtige weer. En dat allemaal zonder mondkapje!

De vakantie staat voor de deur. Jammer eigenlijk, want dan ligt alles sowieso stil. Maar daarna gaan we hopelijk weer ‘gewoon’ van start. Ik kijk ernaar uit! Er valt gelukkig weer genoeg te zingen 😊 Voel je welkom!

Voor nu een fijne zomer en blijf gezond!

Hartegroet,

Annet Vervoort (stembevrijder)