Nieuwsbrief september 2021

Lieve mensen,

De herfst doet zijn intrede; vanachter mijn laptop zie ik een tak van de Ginkgo, de bladeren beginnen al een beetje te verkleuren, de eerste tekenen zijn zichtbaar… en het regent pijpenstelen. Daar zou een mens chagrijnig van kunnen worden, maar ik niet… m’n gras heb ik gisteren gemaaid 😊 …

En als ik terug denk aan afgelopen vrijdagavond, dan valt het licht binnen. Wat een prachtige avond van mantra zingen en stilte en dat na precies een jaar; toen was het de aftrap van de vredesweek en nu sloten we de vredesweek af. Hoe mooi is het dan elkaar op deze manier te ontmoeten. ‘Ik open mijn handen en ontvang, ik open mijn hart en ik zing, ik open mijn handen, open mijn hart, ik open mijn ogen en ontmoet… jou’! Deze mantra trilt vanaf die avond in mij na. Wat daarin ontstaat, is iets wat we in ons eentje niet kunnen. Het wonder van de samenklank, de ontmoeting, werkelijk contact. En ik ben oh zo dankbaar dat ik daar steeds getuige van mag zijn, al die blije gezichten die met overgave zingen!

En te voelen: ja, zo is het bedoeld!!

Zou je dit ook eens willen ervaren? Je bent welkom op vrijdag 29 oktober, dan wordt er weer mantra gezongen in het Hurns kerkje, Dorpsplein 14, 5327 AS Hurwenen.
Het kerkje is open vanaf 19.30 uur. We zingen van 20.00 uur tot 21.30 uur.
De kosten bedragen € 10,-

Zoals het er nu naar uitziet, hoeven we geen rekening meer te houden met de afstand van 1,5 meter. Maar ik merk dat men toch nog voorzichtig is. Dus: nog geen koffie/thee na afloop en graag aanmelden door een e-mail te sturen: info@blijvanzingen.nl

En alvast voor in de agenda: 28 januari, 25 februari, 25 maart, 15 april, 27 mei en 24 juni 2022

Mocht je zo lang niet willen wachten, we zingen ook mantra in de Tempeliershoeve te Haaren op vrijdagavond 8 oktober.


Workshop Stembevrijding: “Wat je zingt ben jezelf”

Durf jij je voluit te laten horen?? 

Op zaterdag 20 november van 10.00 tot 16.00 uur, voor koffie/thee en iets lekkers wordt gezorgd, zelf lunch meenemen.

De kosten bedragen € 75,- incl. BTW
Locatie: De Nieuwhof, Kerkplein (te bereiken via de Slotselaan), Rossum (naast de PKN-kerk, Maasdijk 14, Rossum)
Aanmelden: stuur een email met je naam en telefoonnummer naar info@blijvanzingen.nl

Voor meer informatie www.blijvanzingen.nl


Zoek je meer verdieping meld je dan aan voor:

Thema-ochtenden stembevrijding 

We werken met de thema’s uit de Latifa; voor meer informatie www.blijvanzingen.nl

De workshop cyclus is op woensdagochtend 12 en 26 januari, 9 en 23 februari, 9 en 23 maart 2022 van 10.00 tot 12.00 uur
De kosten bedragen € 200,- incl. BTW voor de hele cyclus.
Locatie: De Nieuwhof, Kerkplein (te bereiken via de Slotselaan), Rossum (naast de PKN-kerk, Maasdijk 14, Rossum)

Aanmelden: stuur een email met je naam en telefoonnummer naar info@blijvanzingen.nl
Voor beide activiteiten geldt: maximaal 12 deelnemers/ minimaal 6 deelnemers


En gelukkig: verjaardagen, mijlpalen, jubilea e.d. kunnen allemaal weer gevierd worden; hoe leuk is het dan om samen met de gasten een uurtje te zingen; ook dat hebben Maurice en ik in ons aanbod 😊

We hopen je binnenkort zingend te ontmoeten; van harte welkom!

Hartegroet,
Annet Vervoort